Sky Lounge
Finally, in "Golden brain" (at the very top of the tower Academy of Sciences) is working club-restaurant, from spring intrigovavshy fashionable Moscow audience the opportunity to rest at an altitude of avian flight-stylish lounge atmosphere. Here wondrous already well because high. Roughness Guard at the entrance remains at the bottom and you're sitting on a beautiful chair and looking down, popivaesh refreshing Blue Sky Tea (zhasminovy tea, apple juice, syrup myatny, p 250.) Podnebesny breeze cheat person, a stylish boy-waiter with torn issinya chelkoy black-coloured jacket and desert storm is now ready to take orders. The interior is stylish and concise, so you can sit and perekusyvat clock. The menu is a colorful bouquet of Japanese, Asian, Italian and European cuisine. Here and carpaccio of Beef tenderloin with white mushrooms and cheese fund in crispy lukoshke (550 river., Good) and steam carp with crispy crust and vegetables in the Oriental style (750 river., Dullish), and stewed calf language with hazelnuts and mashed potatoes. Pastes (pappardelli with smoked salmon, mozzarella and basil, p 690.), Meat (pireneyskaya yagnyatina with vegetables in Greek, p 990.), Fish (fillet of sea line with mashed potatoes and truffle juice, p 1200.) Fancy soups (gaspachcho with neck cancer and sorbets ball from the Basilica, p 450.) sushi, roll and all kinds of Japanese salads, and compelling menu of farm cheeses (blue, solid, with mould, soft, goats and sheep, 100-190 river. for 30 g). In short, it is currently demonstrating exemplary restaurant, capable to take patchy and non-scientific delegation at the highest level. Such dreamed of but never domechtalis builders of communism. But be realistic and understand that this diversity of dishes (in the menu - hundreds of positions!) May not be well beyond reproach. So come here to enjoy the kind of quietly and try one or two dishes, hoping to choose their format.
Наконец-то в «Золотых мозгах» (на самом верху башни Академии наук) вовсю работает клуб-ресторан, с весны интриговавший модную московскую публику возможностью отдыхать на высоте птичьего полета в стильной лаунж-атмосфере.
Здесь дивно хорошо уже потому, что высоко. Грубоватая охрана на входе остается внизу, а ты сидишь на красивом кресле и смотришь вниз, попиваешь освежающий Blue Sky Tea (чай жасминовый, сок яблочный, сироп мятный, 250 р.), поднебесный ветерок обдувает лицо, а стильный мальчик-официант с рваной иссиня-черной челкой и рубашкой цвета desert storm уже готов принять заказ. Интерьер стильный и лаконичный, так что сидеть и перекусывать можно часами.
Меню представляет собой пестрый букет из японской, азиатской, итальянской и европейской кухни. Здесь и карпаччо из говяжьей вырезки с белыми грибами и сырным фондю в хрустящем лукошке (550 р., неплохое), и паровой карп с хрустящей корочкой и овощами в восточном стиле (750 р., скучноватый), и тушеный телячий язык с лесными орехами и картофельным пюре. Пасты (паппарделли с копченым лососем, моцареллой и базиликом, 690 р.), мясо (пиренейская ягнятина с овощами по-гречески, 990 р.), рыба (филе морского черта с картофельным пюре и трюфельным соком, 1200 р.), модные супы (гаспаччо с раковыми шейками и шариком сорбе из базилика, 450 р.), суши, роллы и всевозможные японские салаты, и убедительное меню фермерских сыров (голубых, твердых, с плесенью, мягких, козьих и овечьих, 100-190 р. за 30 г). Короче, это настоящий образцово-показательный ресторан, способный принять разношерстную научную и ненаучную делегацию самого высокого уровня. О таком мечтали, но так и не домечтались строители коммунизма. Но будьте реалистами и понимайте, что такое разнообразие блюд (в меню — сотни позиций!) не может быть равно безупречным. Так что приходите сюда наслаждаться видом и потихоньку пробуйте по одному-два блюда в надежде выбрать свой формат.
Finally, in "Golden brain" (at the very top of the tower Academy of Sciences) is working club-restaurant, from spring intrigovavshy fashionable Moscow audience the opportunity to rest at an altitude of avian flight-stylish lounge atmosphere. Here wondrous already well because high. Roughness Guard at the entrance remains at the bottom and you're sitting on a beautiful chair and looking down, popivaesh refreshing Blue Sky Tea (zhasminovy tea, apple juice, syrup myatny, p 250.) Podnebesny breeze cheat person, a stylish boy-waiter with torn issinya chelkoy black-coloured jacket and desert storm is now ready to take orders. The interior is stylish and concise, so you can sit and perekusyvat clock. The menu is a colorful bouquet of Japanese, Asian, Italian and European cuisine. Here and carpaccio of Beef tenderloin with white mushrooms and cheese fund in crispy lukoshke (550 river., Good) and steam carp with crispy crust and vegetables in the Oriental style (750 river., Dullish), and stewed calf language with hazelnuts and mashed potatoes. Pastes (pappardelli with smoked salmon, mozzarella and basil, p 690.), Meat (pireneyskaya yagnyatina with vegetables in Greek, p 990.), Fish (fillet of sea line with mashed potatoes and truffle juice, p 1200.) Fancy soups (gaspachcho with neck cancer and sorbets ball from the Basilica, p 450.) sushi, roll and all kinds of Japanese salads, and compelling menu of farm cheeses (blue, solid, with mould, soft, goats and sheep, 100-190 river. for 30 g). In short, it is currently demonstrating exemplary restaurant, capable to take patchy and non-scientific delegation at the highest level. Such dreamed of but never domechtalis builders of communism. But be realistic and understand that this diversity of dishes (in the menu - hundreds of positions!) May not be well beyond reproach. So come here to enjoy the kind of quietly and try one or two dishes, hoping to choose their format.
Наконец-то в «Золотых мозгах» (на самом верху башни Академии наук) вовсю работает клуб-ресторан, с весны интриговавший модную московскую публику возможностью отдыхать на высоте птичьего полета в стильной лаунж-атмосфере.
Здесь дивно хорошо уже потому, что высоко. Грубоватая охрана на входе остается внизу, а ты сидишь на красивом кресле и смотришь вниз, попиваешь освежающий Blue Sky Tea (чай жасминовый, сок яблочный, сироп мятный, 250 р.), поднебесный ветерок обдувает лицо, а стильный мальчик-официант с рваной иссиня-черной челкой и рубашкой цвета desert storm уже готов принять заказ. Интерьер стильный и лаконичный, так что сидеть и перекусывать можно часами.
Меню представляет собой пестрый букет из японской, азиатской, итальянской и европейской кухни. Здесь и карпаччо из говяжьей вырезки с белыми грибами и сырным фондю в хрустящем лукошке (550 р., неплохое), и паровой карп с хрустящей корочкой и овощами в восточном стиле (750 р., скучноватый), и тушеный телячий язык с лесными орехами и картофельным пюре. Пасты (паппарделли с копченым лососем, моцареллой и базиликом, 690 р.), мясо (пиренейская ягнятина с овощами по-гречески, 990 р.), рыба (филе морского черта с картофельным пюре и трюфельным соком, 1200 р.), модные супы (гаспаччо с раковыми шейками и шариком сорбе из базилика, 450 р.), суши, роллы и всевозможные японские салаты, и убедительное меню фермерских сыров (голубых, твердых, с плесенью, мягких, козьих и овечьих, 100-190 р. за 30 г). Короче, это настоящий образцово-показательный ресторан, способный принять разношерстную научную и ненаучную делегацию самого высокого уровня. О таком мечтали, но так и не домечтались строители коммунизма. Но будьте реалистами и понимайте, что такое разнообразие блюд (в меню — сотни позиций!) не может быть равно безупречным. Так что приходите сюда наслаждаться видом и потихоньку пробуйте по одному-два блюда в надежде выбрать свой формат.
Yorumlar
Yorum Gönder